Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

NOFRAUD

Sapa sing ora apus?

NoFraud minangka solusi pencegahan penipuan sing wis digandhengake karo Pasar Schmidt Schmidt. Dheweke nampilake transaksi kanggo pihak bisnis lan menehi tandha yen dheweke nemokake transaksi beresiko tinggi kanggo penipuan. Iki nglindhungi konsumen saka panggunaan kertu kredit sing ora sah lan nglindhungi bisnis saka chargeback penipuan.

Napa aku entuk email / telpon / pesen teks kanggo ngonfirmasi transaksi?


Sampeyan nampa email / telpon / pesen teks tandha amarga transaksi sampeyan duwe ciri blanja sing ora teratur lan / utawa risikone saya dhuwur. Pasar Natal Schmidt pengin negesake transaksi sing digawe dening pemegang kertu sing sah.

Sawise konfirmasi transaksi, apa aku kudu nindakake perkara liya?


Sawise sampeyan konfirmasi transaksi, ora ana liyane sing kudu sampeyan lakoni kajaba sampeyan dijaluk dening analis penipuan kanggo menehi informasi tambahan.

Apa NoFraud bakal takon informasi pribadiku?


NoFraud ora bakal nate njaluk nomer kertu kredit lengkap, nomer jaminan sosial, utawa informasi pribadi liyane.

Apa pesenanku bakal ditundha?


Sanalika tanggapan sampeyan ditampa, pesen sampeyan bakal diluncurake kanggo diproses.

Aku ora nggawe transaksi lan uga wong liya sing duwe akses menyang kertu kreditku. Aku saiki kepiye?


Sawise konfirmasi manawa transaksi kasebut pancen ora sah, disaranake sampeyan hubungi perusahaan kertu kredit lan ngandhani manawa kertu sampeyan wis kompromi. Tinjau transaksi paling anyar ing akun sampeyan kanggo mesthekake ora ana kegiatan penipuan liyane sing dilaporake. Institusi finansial sampeyan mesthine bakal nahan kabeh tuku mbesuk saka akun sing kompromi lan nerbitake sing anyar kanggo panggunaan mbesuk.

Kepiye aku bisa ngerteni luwih akeh babagan NoFraud?
Sampeyan bisa bukak situs web ing nofraud.com kanggo sinau liyane

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer