Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

privasi Shipping


Kebijakan Pengiriman lan Bali ing ngisor iki ditrapake kanggo kabeh situs web sing diduweni lan dioperasikake dening Pasar Natal Schmidt kalebu, nanging ora winates ing ngisor iki: schmidtschmidtmarket.com

1. KEBIJAKAN PENGIRIMAN

Standard Shipping karo Amerika Serikat gratis kanggo kabeh pesenan luwih saka $ 20. Pengiriman standar butuh saka 1-5 dina kanggo dikirim, lan 1-10 Dina nalika transit. Covid-19 bisa uga nambah wektu tundha.  

Pengiriman Expiated njupuk saka 1 nganti 5 dina kanggo dikirim lan 1-3 dina nalika transit  

Sampeyan bisa dipercaya manawa pesenan bakal diproses kanthi cepet lan dikirim kanthi aman.

Kita bisa ngirim produk ing endi wae ing Amerika Serikat. Nalika sampeyan pesen, kita bakal ngira tanggal pengiriman adhedhasar kasedhiyan barang, cara pengiriman sing dipilih lan tujuan pangiriman sampeyan. Pengiriman Standar kanthi ing Amerika Serikat Gratis kanggo pesanan luwih saka $ 20.


Umume, barang-barang stok ing koleksi kita bakal dikirim 1-5 dina kerja sawise pesen digawe. Barang kustom biasane dikirim 1-10 dina sawise pesenan diselehake. Yen pesenan ngemot stok lan barang khusus, kabeh pesenan bakal dianggep minangka pesenan khusus, lan bakal dikirim ing garis wektu kasebut kaya sing wis ditemtokake ing ndhuwur. Wektu pengiriman kanggo barang sing asale saka US Househouse biasane umure seminggu. Wektu Pengiriman Standar saka Warehousestypical Jerman kita njupuk saka 5 dina nganti 21 dina lan bisa uga kena pengaruh Covid-19.

a. Biaya Pengiriman

Ing Amerika Serikat, pengiriman standar gratis kanggo pesenan luwih saka $ 20.  

Kanggo pangiriman cepet obiaya pengiriman sampeyan ditemtokake dening rega pesenan lan jumlah barang supaya ora kalebu pajak penjualan sing ditrapake.

b. Pesenan Internasional

Kita nawakake pengiriman internasional kanggo sawetara produk, nalika mriksa bakal nuduhake manawa produk kasebut kasedhiya kanggo pengiriman internasional.


2. PEMBALIKAN, KEBIJAKAN TUKAR, KANSELASI, LAN GANTI

Tujuane kanggo njamin kepuasan lengkap karo tuku.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakon utawa keprihatinan babagan istilah kasebut, bukak  pusat dhukungan dununge ing situs web utawa cukup hubungi kita liwat

Dhukungan @ schmidtPasar Natalsitus

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer