Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 25 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

privasi Shipping


Kebijakan Pengiriman lan Bali ing ngisor iki ditrapake kanggo kabeh situs web sing diduweni lan dioperasikake dening Pasar Natal Schmidt kalebu, nanging ora winates ing ngisor iki: schmidtschmidtmarket.com

1. KEBIJAKAN PENGIRIMAN

Pengiriman standar ing Amerika Serikat gratis kanggo kabeh pesenan luwih saka $25. Pengiriman standar njupuk 1-5 dina kanggo kapal, lan 1-10 Dina ing transit. Covid-19 bisa nambah wektu tundha.  

Pengiriman cepet njupuk saka 1-2 dina kanggo kapal, lan 1-3 dina ing transit.

Sampeyan bisa dipercaya manawa pesenan sampeyan bakal diproses kanthi cepet lan dikemas kanthi aman dening tim kita.

Kita bisa ngirim produk ing ngendi wae ing Amerika Serikat. Nalika sampeyan nggawe pesenan, kita bakal ngira tanggal pangiriman adhedhasar kasedhiyan barang sing dipesen, cara pengiriman sing dipilih lan tujuan kiriman sampeyan. Pengiriman standar ing Amerika Serikat gratis kanggo pesenan luwih saka $25.


Umume, barang saham ing koleksi kita bakal dikirim 1-5 dina kerja sawise pesenan diselehake. Item Custom biasane dikirim 1-10 dina sawise pesenan diselehake. Yen pesenan sampeyan ngemot barang saham lan barang khusus, kabeh pesenan bakal dianggep minangka pesenan khusus, lan bakal dikirim ing garis wektu kasebut kaya sing wis ditemtokake ing ndhuwur. Wektu pengiriman barang sing asale saka Gudang AS biasane kurang saka seminggu. Wektu Pengiriman Standar saka Gudang Jerman biasane udakara 5-21 dina lan bisa uga kena pengaruh Covid-19.

  • Ongkos Kirim - Ing Amerika Serikat, pengiriman standar gratis kanggo pesenan luwih saka $25. Kanggo pengiriman cepet obiaya pengiriman sampeyan ditemtokake dening rega pesenan lan jumlah barang supaya ora kalebu pajak penjualan sing ditrapake.
  • Pesenan Internasional - Kita nawakake pengiriman internasional kanggo sawetara produk, nalika mriksa bakal nuduhake yen produk kasebut kasedhiya kanggo pengiriman internasional.


2. PEMBALIKAN, KEBIJAKAN TUKAR, KANSELASI, LAN GANTI

Tujuan kita yaiku kanggo njamin kepuasan lengkap karo tuku. Mangga dideleng kanthi lengkap Kebijakan bali ing situs web kita.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakon utawa keprihatinan babagan istilah kasebut, bukak  pusat dhukungan dununge ing situs web utawa cukup hubungi kita liwat Support@schmidtChristmasmarket.com

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer

Priksa Ordo Net

item price Qty Total
Subtotal $ 0.00
Shipping
Total

Shipping Alamat

Metode Pengiriman