Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

privasi mbalekaken

 


Kebijakan Bali / Pembatalan

Kabeh bali lan panggantos kudu ora digunakake, ing kemasan asline lan kabeh label isih dipasang. Pasar Natal Schmidt bakal mbayar ongkos kirim maneh.

Barang / Monogram Khusus yaiku ora bisa dibalekake lan ora bisa dibaleni maneh, kajaba yen panjaluk amarga kerusakan sing ditrapake sajrone pengiriman. Kita ora bisa ngidini ngasilake barang kasebut, amarga barang-barang kustom / monogram digawe dipesan. Kita duwe wektu lan sumber daya sing wis dialokasikan kanggo ngolah item wiwit pesenan digawe.

 

We Offer Returns Returns to US US ONLY, kabeh pengiriman internasional ora bisa dibalekake. Kanggo Pelanggan internasional yen barang rusak ing pangiriman, hubungi kami.

Yen sampeyan nemoni masalah karo pesen sing sampeyan tampa, waca email liwat Sales @ schmidtPasar Natalcom. Nyakup gambar barang uga kothak sing sampeyan tampa.

Pengganti:

Pengganti bakal ditanggepi kanggo panjaluk sing dikirimake sajrone 10 dina saka pangiriman. Pasar Natal Schmidt ora bakal ngetokake ganti sawise titik kasebut.

Pasar Natal Schmidt bakal mbayar ongkos kirim maneh.

Bali kanggo mbalekake

Kita nawakake pembayaran maneh menyang cara pambayaran asli nganti 10 dina sawise dikirim. 

Pasar Natal Schmidt bakal mbayar ongkos kirim maneh.

Bali sawise dikirim 10 dina

Kita nawakake kredit toko nganti 90 dina sawise Pangiriman.

Kabeh Bali / Pembayaran Balik bakal diproses sajrone 10 dina sawise nampa item

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakon utawa keprihatinan babagan istilah kasebut, bukak  pusat dhukungan dununge ing situs web utawa cukup hubungi kita liwat Sales@schmidtchristmasmarket.com.

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer