Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 25 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

privasi mbalekaken

Kabijakan Pengembalian / Pengembalian dana / Ijol-ijolan / Pembatalan

 

Mbalekake lan mbalekake utawa ijol-ijolan barang sing ora digunakake lan ora rusak:

Kabeh bali lan panggantos kudu ora digunakake, ora rusak, diselehake rapi ing packaging asli lan karo kabeh tag isih ditempelake yen ana. Pasar Natal Schmidt bakal mbayar pengiriman bali. Kanggo layak kanggo bali, mbalekaken utawa panjalukan ijol-ijolan, customer kudu hubungi Schmidt Pasar Natal babagan panjalukan ing 15 dina saka item (e) pangiriman.

Pasar Natal Schmidt mung nampa bali liwat https://returns.schmidtchristmasmarket.com

Biaya ing ngisor iki bakal ditrapake kanggo kabeh bali kanggo mbalekaken utawa ijol-ijolan barang sing ora digunakake lan ora rusak:

  • Ragad Kertu Kredit - 5% saka total biaya pesenan kanggo pesenan sing dibatalake utawa bali kanggo nutupi biaya kertu kredit. 
  • Ragad Restocking - Persentase saka biaya item bakal suda nalika Return Merchandise Authorization (RMA) dijaluk kanggo nutupi biaya restocking. Ragad bakal adhedhasar wektu bali saka tanggal RMA diwenehake:
    • Ing 1-10 dina - 15%
    • Ing 11-20 dina - 30%
    • Ing 21-30 dina - 50%
    • Ing 31-40 dina - 75%
    • RMA ora sah lan ora bakal ana mbalekaken jinis apa wae yen barang kasebut ora bali sawise 40 dina.
  • Ragad Packaging - Jumlah mbalekaken bakal suda tambahan 15% kanggo item(s) ora bali ing packaging asli yen ditrapake.

Kita mung nawakake bali menyang Pelanggan ing Amerika Serikat. Kiriman menyang Pelanggan Internasional ora layak kanggo bali.

Bali bisa dijaluk liwat https://returns.schmidtchristmasmarket.com/ 

Kanggo Pelanggan internasional, yen barang sing dituku rusak nalika ing transit lan asuransi kiriman dituku, mangga ngajukake pratelan liwat link ing Asuransi Pengiriman.

Asuransi Pengiriman, Repair lan/utawa Ganti Barang Rusak:

Kita kasurung Pelanggan kanggo tuku insurance kapal nalika manggonke supaya minangka Schmidt Pasar Natal ora nampa bali, ijol-ijolan, utawa mbalekaken panjalukan kanggo paket ilang utawa dicolong utawa karusakan kanggo item sing kedaden nalika ing transit kajaba insurance kapal dituku nalika pesenan diselehake. 

Yen Customer dituku insurance kapal, Schmidt Pasar Natal bakal ngganti, utawa ndandani item rusak (s) dikirim menyang Customer ing urutan dijamin ing biaya kita yen panjalukan diajukake ing 10 dina kirim paket. Yen ngajokake pratelan amarga karusakan, please manawa kanggo ngirim gambar saka kothak kang item (e) teka lan uga item rusak (e). Klaim paket sing ilang kudu diajukake ora luwih saka 14 dina saka tanggal pangiriman sing dikarepake. Kanggo nemtokake tanggal pangiriman sing dikarepake, deleng informasi pelacakan sing dikirim menyang Pelanggan nalika pesenan dikirim.

Yen item (e) teka rusak lan Customer ora tuku insurance Shipping, Pasar Natal Schmidt bisa ndandani barang gawenan tangan ing biaya Customer kanggo kapal. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan layanan ndandani.

Kanggo ngajukake klaim Asuransi Pengiriman, bukak https://schmidtchristmasmarket.com/apps/simplyinsurance/store/manage-claim-requests-user?shopname=schmidt-christmas-market.myshopify.com

Pasar Natal Schmidt bakal mbayar pengiriman bali yen dibutuhake yen Asuransi Pengiriman dituku. Yen Asuransi Pengiriman ora dituku, Perusahaan ora bakal nutupi biaya kanggo ndandani utawa ngganti barang sing ilang, dicolong, utawa rusak sing kedadeyan nalika transit.

Item khusus / Monogram:

Barang/Monogram Kustom ora bisa dibalekake lan ora bisa dibalekake kajaba:

  • Panjaluk bali / mbalekaken amarga karusakan sing disebabake nalika pengiriman lan asuransi pengiriman dituku nalika pesenan diselehake, or
  • Kustomisasi ora ditindakake miturut pesenan sing diselehake. Pasar Natal Schmidt ora bisa ngidini bali saka item kasebut (e), amarga adat / monograms item digawe kanggo pesenan. lan Perusahaan nyedhiakke wektu lan sumber daya kanggo pangolahan item (s) sanalika pesenan diselehake.

Keranjang hadiah:

Ora ana mbalekaken, bali utawa pembatalan ing Gift Basks. Kranjang hadiah biasane dikirim ing 2-5 dina kerja sawise pesenan.

Waranti:

Ora ana bali, mbalekaken, utawa pembatalan ing Warranty. Penjualan garansi pungkasan.

Mbalekaken:

Kabeh panjalukan mbalekaken bakal diproses ing 10 dina Schmidt Natal Market nampa item bali.

Yen panjalukan bali diajukake ing 15 dina saka pangiriman pesenan, mbalekaken bakal ditanggepi kanggo cara asli pembayaran. Yen ora, kita nawakake kredit nyimpen kanggo panjalukan sing diajukake nganti 40 dina saka pangiriman pesenan sing bener kanggo setahun saka persetujuan RMA. Ora mbalekaken bakal digawe kanggo maksud apa panjalukan ditampa sawise 40 dina pangiriman pesenan. Deleng bagean Mbalekake lan Mbalekake utawa Ijol-ijolan Barang sing Ora Digunakake lan Ora Rusak kanggo rincian tambahan babagan mbalekaken.

Pembatalan:

Kabeh panjalukan pembatalan bakal diproses ing 10 dina saka panyuwunan anggere item durung dikirim, iku ora basket hadiah utawa adat / item monogramed.

Mbalekaken pembayaran bakal ditanggepi kanggo cara asli pembayaran minus 5% ragad kertu kredit.

Penipuan

Pelanggan sing nggawe klaim salah, bakal dilarang minangka pelanggan, lan ora bakal ngasilake utawa mbalekaken ing kasus kasebut.  

Contact Us

Yen sampeyan nemu masalah karo pesenan sing ditampa, hubungi kita liwat email ing Sales@schmidtChristmasmarket.com. Lebokna gambar barang sing dimaksud uga kothak sing sampeyan tampa.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa uneg-uneg liyane babagan syarat kasebut, bukak pusat dhukungan sing ana ing situs web utawa hubungi liwat Sales@schmidtchristmasmarket.com.

Item sing ilang, dicolong utawa rusak ora bisa diganti, diijolke utawa dibalekake, kajaba asuransi pengiriman dituku nalika pesenan diselehake.
Pasar Natal Schmidt duwe hak kanggo ngganti kebijakan iki kapan wae.

 

 

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer

Priksa Ordo Net

item price Qty Total
Subtotal $ 0.00
Shipping
Total

Shipping Alamat

Metode Pengiriman