Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Kebijakan privasi

Nglindhungi informasi pribadi minangka prioritas utama kanggo kita. Pernyataan privasi iki ditrapake kanggo www.SchmidtChristmasmarket.com lan www.allarkllc.com. lan ngatur koleksi data lan panggunaan. Kanggo tujuan kabijakan privasi iki, kajaba wis kasebut, kabeh referensi menyang Pasar Natal Schmidt kalebu www.SchmidtChristmasmarket.com.

Pasar Natal Schmidt situs web minangka situs web e-commerce. Kanthi nggunakake Pasar Natal Schmidt situs web, sampeyan setuju karo praktik data sing diterangake ing pratelan iki.

Koleksi Informasi Pribadi

Pasar Natal Schmidt bisa nglumpukake informasi sing bisa dingerteni pribadi, kayata jeneng, alamat email, lan alamat surat. Kita ora nyimpen informasi pembayaran.

Pasar Natal Schmidt ngajak sampeyan mriksa maneh laporan privasi situs web sing sampeyan pilih saka link Pasar Natal Schmidt supaya sampeyan bisa ngerti kepiye cara nglumpukake situs web, lan nggunakake informasi sampeyan.

Apa kita ngumpulake 

We ngumpulake informasi ing ngisor iki:

Jeneng lan jabatan 
Informasi kontak kalebu alamat email 
Informasi demografi kayata kode pos, preferensi lan kapentingan 
Informasi liyane sing cocog karo survey lan / utawa penawaran pelanggan 

keamanan 

Kita setya njamin informasi sampeyan aman. Kanggo nyegah akses utawa pambocoran sing ora sah, kita wis nggawe prosedur fisik, elektronik lan manajerial sing cocog kanggo njaga lan ngamanake informasi sing dikumpulake kanthi online.

Syarat & Ketentuan SMS: Milih pemasaran lan kabar SMS kedadeyan kanthi ngetik nomer telpon ing kaca checkout lan miwiti tuku, lengganan liwat formulir langganan, utawa ngirim teks tembung kunci. Kanthi milih kabar pemasaran SMS, sampeyan setuju karo syarat lan katrangan ing ngisor iki: Sampeyan ngerti lan setuju manawa idin ora dadi syarat kanggo tuku. Sampeyan ngerti lan setuju manawa nomer telpon, jeneng, lan informasi tuku bakal dituduhake karo platform pemasaran SMS Keranjang Konsisten, digawe dening CartKit Inc, perusahaan sing duwe kantor ing Atlanta, GA, USA. Sampeyan ngerti lan setuju manawa data sing diklumpukake bakal digunakake kanggo ngirim notifikasi (kayata pangeling kranjang sing ditinggalake) lan pesen pemasaran sing dituju. Sawise ngirim pesen SMS, nomer telpon sampeyan bakal dikirim menyang mitra pangiriman SMS kanggo ngrampungake pangiriman pesen. Sampeyan ngerti lan setuju yen pengin batal saka nampa pesen pemasaran SMS lan kabar liyane kanthi STOP menyang pesen sing dikirim saka kita. Sampeyan ngerti lan setuju manawa cara milih liyane, kayata nggunakake tembung alternatif ora bakal dadi cara sing cocog kanggo milih. Sampeyan ngerti lan setuju manawa tarif pesen lan data bisa ditrapake nalika nampa pesen SMS.

 

Kabeh ARK LLC dba Schmidt Pasar Natal
3 bunder amberglow wétan
Woodlands, TX 77381

Sales@schmidtChristmasmarket.com

Kebijakan Privasi iki diwatesi kanthi winates ing Program lan ora ana pengaruh apa wae kanggo kabijakan privasi liyane sing bisa ngatasi hubungan sampeyan lan kita ing konteks liyane.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa prihatin babagan kabijakan iki, sampeyan kudu ngubungi Dhukungan @schmidtChristmasmarket.com

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer

Priksa Ordo Net

item price Qty Total
Subtotal $ 0.00
Shipping
Total

Shipping Alamat

Metode Pengiriman