Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Syarat-syarat layanan

Syarat lan Ketentuan Tuku Online

Terminologi ing ngisor iki ditrapake kanggo Syarat lan Ketentuan, Pratelan Privasi lan Pemberitahuan Sanggahan lan kabeh utawa kabeh Perjanjian: "Klien", "Sampeyan" lan "Sampeyan" nuduhake sampeyan, wong sing ngakses situs web iki lan nampa syarat lan katemtuan Perusahaan. "Perusahaan", "Awakku", "Kita" lan "Kita", nuduhake Perusahaan kita. "Partai", "Pesta", utawa "Kita", nuduhake Klien lan awake dhewe, utawa Klien utawa awake dhewe. Kabeh syarat nuduhake penawaran, panrima lan pertimbangan babagan pambayaran sing dibutuhake kanggo nindakake proses pitulung kita marang Klien kanthi cara sing paling cocog, yaiku kanthi rapat resmi kanthi durasi tetep, utawa cara liya, kanggo tujuan nyata kanggo rapat karo Kebutuhan klien babagan penyediaan layanan / produk sing wis ditemtokake dening Perusahaan, miturut lan tundhuk, ukum ing Inggris. Panganggone terminologi ing ndhuwur utawa tembung liyane ing tunggal, jamak, kapitalisasi lan / utawa dheweke, dianggep bisa diganti lan mula padha tegese. 

wewaler 
Pangecualian lan Watesan 
Informasi ing situs web iki diwenehake kanthi basis "kaya". Sakabehe diidini dening hukum, Perusahaan iki: 
ora kalebu kabeh perwakilan lan jaminan sing ana gandhengane karo situs web iki lan isine utawa sing bisa diwenehake dening afiliasi utawa pihak katelu liyane, kalebu sing ana gegayutane karo kesalahan utawa ngilangi situs web iki lan / utawa literatur Perusahaan; lan 
ora kalebu kabeh tanggung jawab kanggo kerusakan sing ana ing utawa gegandhengan karo panggunaan situs web iki. Iki kalebu, tanpa watesan, rugi langsung, ilang bisnis utawa bathi (apa kerugian sadurunge bisa diduga, kedadeyan ing proses normal utawa sampeyan wis menehi saran marang Perusahaan iki babagan kemungkinan kerugian potensial kasebut), karusakan sing disebabake menyang komputer, piranti lunak komputer, sistem lan program lan data ing kana utawa kerusakan langsung utawa ora langsung, akibat lan insiden liyane. 
Perusahaan iki ora ngilangi tanggung jawab amarga tiwas utawa ciloko amarga disebabake. Pengecualian lan watesan ing ndhuwur mung ditrapake kanggo apa sing diidini hukum. Ora ana hak hukum sampeyan minangka konsumen sing kena pengaruh. 

Kebijakan pambatalan 

Barang / Monogram Khusus yaiku ora bisa dibalekna. Kita ora bisa ngidini pembatalan item, amarga kabeh barang wis digawe pesen. Kita duwe wektu lan sumber daya sing wis dialokasikan kanggo ngolah item wiwit pesenan digawe.

Item Non-Customized (s) lan Barang-barang Simpenan dikenai biaya pembatalan 15% yen panjaluk pembatalan digawe luwih saka 24 jam sawise tuku. 

Sawetara pesenan bisa dikirim kurang saka 24 jam, yen pesenan wis dikirimake kanggo ngirim, kita ora bisa mbatalake pesenan maneh. 

Barang promosi lan adol ora bisa dibatalake lan ora bisa dibalekake maneh. 

Kode diskon lan Kertu Hadiah:

Supaya bisa dianggep valid, kertu bingkisan lan kode diskon kudu ditrapake nalika dituku kanggo nampa regane sing wis ditemtokake. Yen kode diskon ora ditrapake kanggo pesenan sampeyan ing layar check out, perusahaan ora bakal menehi pengembalian dana kanggo nggunakake kertu bingkisan utawa kode diskon. Yen sampeyan nemoni masalah nalika nggunakake kode diskon, coba hubungi sadurunge proses pambayaran. Perusahaan bisa uga menehi kredit ing toko miturut kabecikan. Kode Kertu Hadiah lan kode Diskon ora bisa digunakake ing kombinasi siji liyane utawa kanggo penawaran liyane sing wis ana. 

Kabar Pangowahan 
Perusahaan duwe hak kanggo ngowahi kahanan kasebut saka wektu ke wektu miturut pas lan panggunaan situs kanthi terus-terusan bakal nuduhake sampeyan nampa pangaturan kanggo syarat-syarat kasebut. Yen ana pangowahan ing kabijakan privasi kita, kita bakal ngumumake manawa pangowahan kasebut wis digawe ing kaca ngarep lan kaca utama liyane ing situs iki. Yen ana pangowahan cara nggunakake Informasi Pribadi sing dingerteni para pelanggan situs, kabar liwat email utawa email bakal digawe kanggo sing kena pengaruh saka pangowahan iki. Pangowahan privasi apa wae bakal dikirim ing situs web 30 dina sadurunge ana pangowahan kasebut. Mula, sampeyan disaranake maca maneh pratelan iki kanthi rutin 


Syarat lan katemtuan kasebut dadi bagean saka Perjanjian antarane Klien lan awake dhewe. Sampeyan ngakses situs web iki lan / utawa nindakake pesenan utawa Perjanjian nuduhake pangerten, persetujuan lan panriman, saka Penafian Penafian lan Ketentuan lan Ketentuan lengkap sing ana ing kene. Hak Pelanggan sing sah ora kena pengaruh.

SYARAT lan Kahanan PROGRAM PEMESANAN PESAN SMS / MMS

AllSCinc. (ing ngisor iki, "Kita," "Kita," "Kita") nawakake program olahpesen seluler ("Program"), sing sampeyan setuju nggunakake lan melu tundhuk ing Syarat lan Ketentuan Pesen Seluler lan Kebijakan Privasi (" Kesepakatan "). Kanthi milih utawa melu ing Program apa wae, sampeyan nampa lan setuju karo syarat lan katemtuan iki, kalebu, tanpa watesan, persetujuan sampeyan kanggo ngrampungake perselisihan karo kita liwat arbitrase sing mung naleni, kaya sing rinci ing "Resolusi Perselisihan ”Bagean ing ngisor iki. Perjanjian iki diwatesi kanggo Program kasebut lan ora dimaksudake kanggo ngowahi Syarat lan Ketentuan liyane utawa Kebijakan Privasi sing bisa ngatasi hubungan sampeyan lan Kita ing konteks liyane.

Anggota sing Milih: Program kasebut ngidini Pangguna bisa nampa pesen seluler SMS / MMS kanthi milih ing Program, kayata liwat formulir registrasi online utawa adhedhasar aplikasi. Preduli saka metode pilihan sing sampeyan gunakake kanggo melu Program, sampeyan setuju yen Perjanjian iki ditrapake kanggo partisipasi ing Program kasebut. Kanthi melu Program, sampeyan setuju nampa pesen seluler pemasaran sing wis autodial utawa wis direkam ing nomer telpon sing ana gandhengane karo pilihan sampeyan, lan sampeyan ngerti manawa idin ora dibutuhake kanggo tuku apa wae saka Kita. Nalika sampeyan setuju kanggo nampa pesen sing dikirim nggunakake autodialer, sing kasebut ing ndhuwur ora bakal diinterpretasikake kanggo menehi saran utawa negesake manawa ana utawa kabeh pesen seluler Kita dikirim nggunakake sistem panggilan telpon otomatis ("ATDS" utawa "autodialer").  Tarif pesen lan data bisa uga ditrapake. 

Panganggo sing Disilih:  Yen sampeyan ora pengin terus melu Program utawa ora setuju maneh karo Perjanjian iki, sampeyan setuju balesan STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE, utawa QUIT menyang pesen seluler saka Kita supaya bisa milih metu saka Program kasebut. Sampeyan bisa uga nampa pesen seluler tambahan sing negesake keputusan sampeyan kanggo milih metu. Sampeyan ngerti lan setuju manawa opsi kasebut sadurunge mung cara sing bisa dipilih. Sampeyan uga ngerti lan setuju manawa ana cara liya kanggo milih, kalebu, nanging ora diwatesi, tembung-tembung teks liyane saka sing kasebut ing ndhuwur utawa kanthi lisan njaluk salah sawijining karyawan kanggo mbusak sampeyan saka dhaptar, ora minangka cara sing wajar kanggo milih .

Tugas kanggo ngabari lan menehi ganti rugi:  Yen sampeyan arep mandheg nggunakake nomer telpon seluler sing wis digunakake kanggo langganan Program, kalebu mbatalake rencana layanan utawa adol utawa ngirim nomer telpon menyang pihak liya, sampeyan setuju yen bakal ngrampungake proses Panganggo sing Ora Dianggo kasebut ing ndhuwur sadurunge mungkasi panggunaan nomer telpon seluler. Sampeyan ngerti lan setuju manawa perjanjian sing ditindakake minangka bagean penting saka syarat lan katemtuan kasebut. Sampeyan luwih setuju yen, iyen sampeyan mungkasi panggunaan nomer telpon seluler tanpa menehi kabar babagan pangowahan kasebut, sampeyan setuju yen sampeyan bakal tanggung jawab kanggo kabeh biaya (kalebu biaya pengacara) lan kewajiban sing ditanggung dening Us, utawa pihak sing nulungi pengiriman ponsel pesen, minangka asil saka klaim sing diwenehake dening individu sing mengko diwenehake nomer telpon seluler kasebut.  Tugas lan perjanjian iki bakal tetep dibatalake utawa dipungkasi persetujuan sampeyan kanggo melu Program apa wae.

Sampeyan setuju yen sampeyan bakal nandhang kekarepan, mbela, lan nyengkuyung kita ora cilaka saka pratelan utawa tanggung jawab asil saka kegagalan sampeyan kanggo nyathetake pangowahan ing informasi sing wis diwenehake, kalebu apa wae tuntutan utawa tanggung jawab ing tumindak panggunaan Telpon 47, 227, lan sapiturute, UTAWA UU-UU NEGERI lan FEDERAL, lan angger-angger apa wae sing dipromosikake asil saka AS nyoba kanggo ngubungi sampeyan ing nomer telpon seluler sing diwenehake.

Gambaran Program: Tanpa matesi ruang lingkup Program, pangguna sing milih Program bisa ngarep-arep nampa pesen babagan pemasaran lan adol barang-barang Dekorasi Rumah kanggo kalebu, Steel, Canvas, lan Lilin. 

Biaya lan Frekuensi: Tarif pesen lan data bisa uga ditrapake. Program kasebut ngemot pesen seluler sing bola-bali, lan pesen seluler tambahan bisa uga dikirim kanthi rutin adhedhasar interaksi karo Kita.

Pandhuan Dhukungan: Kanggo dhukungan babagan Program, kirim teks "HELP" menyang nomer sing sampeyan tampa pesen utawa email menyang Support@schmidtchristmasmarket.com.  Elinga yen panggunaan alamat email iki dudu cara sing bisa ditolak kanggo milih program kasebut. Opt opt ​​kudu dikirim miturut prosedur sing kasebut ing ndhuwur.

Pengungkapan MMS: Program kasebut bakal ngirim SMS TM (pesen sing mungkasi) yen piranti seluler sampeyan ora ndhukung pesen MMS.

Penafian Garansi Kami: Program iki ditawakake kanthi basis "as-is" lan bisa uga ora kasedhiya ing kabeh wilayah sawayah-wayah lan bisa uga ora terus kerja yen produk, piranti lunak, jangkoan utawa pangowahan liyane sing digawe dening operator nirkabel sampeyan. Kita ora bakal tanggung jawab yen tundha utawa gagal nampa pesen seluler sing ana gandhengane karo Program iki. Pangiriman pesen seluler tundhuk karo transmisi sing efektif saka panyedhiya layanan nirkabel / operator jaringan lan ana ing sanjabane kontrol Kami. T-Mobile ora tanggung jawab kanggo pesen telat utawa sing ora dikirim.

Syarat Peserta:  Sampeyan kudu duwe piranti nirkabel dhewe, bisa olahpesen rong arah, nggunakake operator nirkabel sing melu, lan dadi pelanggan layanan nirkabel kanthi layanan olahpesen teks. Ora kabeh panyedhiya telpon seluler nindakake layanan sing dibutuhake kanggo melu. Priksa kemampuan telpon sampeyan kanggo instruksi olahpesen teks tartamtu.

Watesan umur:  Sampeyan ora nggunakake nggunakake Platform yen sampeyan umur ing telung belas (13) taun. Yen sampeyan nggunakake utawa melu Platform lan umure umur telulas (13) lan wolulas (18) taun, sampeyan kudu duwe idin saka wong tuwa utawa wali sing sah. Kanthi nggunakake utawa melu Platform, sampeyan ngakoni lan setuju manawa sampeyan ora umur telulas (13) taun, umure antara telulas (13) lan wolulas (18) taun lan duwe idin saka wong tuwa utawa wali legal kanggo digunakake utawa melu Platform, utawa wis diwasa ing yurisdiksi sampeyan. Kanthi nggunakake utawa melu Platform, sampeyan uga ngakoni lan setuju manawa sampeyan diidini dening Ukum sing Duwe ukum kanggo nggunakake lan / utawa melu Platform kasebut.

Konten Dilarang:  Sampeyan ngakoni lan setuju ora bakal ngirim konten sing dilarang liwat Platform. Konten sing dilarang kalebu:

- Sembarang kegiatan apus-apus, fitnah, fitnah, skandal, ngancam, pelecehan, utawa stalking;

- Konten sing ora sopan, kalebu fitnah, cabul, ora sopan, panganiaya, kepencut, sengit, lan diskriminasi adhedhasar ras, jinis, agama, kebangsaan, cacat, orientasi seksual, utawa umur;

- Program komputer bajakan, virus, cacing, jaran Trojan, utawa kode mbebayani liyane;

- Produk, layanan, utawa promosi apa wae sing dilanggar undang-undang nalika ditampa produk, layanan, utawa promosi kasebut;

- Konten apa wae sing ngemot lan / utawa ngrujuk informasi kesehatan pribadi sing dilindhungi undhang-undhang Portabilitas lan Akuntabilitas Asuransi Kesehatan ("HIPAA") utawa Teknologi Informasi Kesehatan kanggo Undhang-undhang Kesehatan Ekonomi lan Klinis (Undhang "HITEC"); lan

- Konten liyane sing dilarang dening Hukum sing Ditrapake ing yuridiksi sing dikirim pesen kasebut.

Resolusi Sengketa: Yen ana perselisihan, klaim, utawa kontroversi ing antarane sampeyan lan Kita, utawa ing antarane sampeyan lan Stodge, LLC d / b / a Postcript utawa panyedhiya layanan pihak katelu liyane sing tumindak Kita ngirim pesen seluler ing ruang lingkup Program, sing timbul saka utawa ana hubungane karo klaim statutori utawa negara, klaim hukum umum, Perjanjian iki, utawa pelanggaran, penghentian, penegakan, interpretasi utawa keabsahane, kalebu panentu ruang lingkup utawa penerapan perjanjian iki kanggo arbitrase , perselisihan, pratelan, utawa kontroversi kasebut bakal ditindakake, kanthi maksimal sing diidini dening hukum, sing ditemtokake kanthi arbitrase ing Tanner, Alabama sadurunge siji arbitrator.

Para pihak setuju kanggo ngirim perselisihan kasebut kanggo arbitrase sing naleni miturut Aturan Arbitrase Komersial Asosiasi Arbitrase Amerika ("AAA") sing wiwit ditrapake. Kajaba sing diwenehake ing kene, arbiter kudu ngetrapake undang-undang substansial saka Sirkuit Kehakiman Federal sing papan dhasar bisnis Pasar Natal, tanpa preduli saka aturan ukum. Sajrone sepuluh (10) dina tanggalan sawise panjaluk arbitrase diwenehake marang partai, para pihak kudu bebarengan milih arbiter kanthi pengalaman paling ora limang taun ing kapasitas kasebut lan sing duwe ilmu lan pengalaman babagan masalah regejegan kasebut. Yen para pihak ora setuju karo arbiter sajrone sepuluh (10) dina tanggalan, sawijining pihak bisa njaluk petisi karo AAA kanggo milih arbitrator, sing kudu memenuhi syarat pengalaman sing padha. Yen ana perselisihan, arbitrator bakal mutusake kekuwatan lan interpretasi saka perjanjian arbitrase iki miturut Undhang-undhang Arbitrase Federal ("FAA"). Para pihak uga setuju manawa aturan AAA sing ngatur langkah-langkah Perlindungan Darurat bakal ditrapake tinimbang njaluk bantuan darurat saka pengadilan. Keputusan arbitrator bakal final lan ngiket, lan ora ana pihak sing duwe hak banding kajaba sing diwenehake ing bagean 10 FAA. Saben pihak kudu duwe bagean saka Fees sing dibayar kanggo arbitrator lan administrasi arbitrase; Nanging, arbitrator duwe kekuwatan kanggo mrentah siji partai supaya mbayar kabeh utawa bagean saka biaya kasebut minangka bagean saka keputusan sing cukup. Para pihak setuju manawa arbitrator duwe wewenang kanggo menehi biaya pengacara mung yen wis sah kanthi sah miturut ukum utawa kontrak. Arbiter ora duwe wewenang kanggo menehi ganti rugi ukuman lan saben pihak kasebut ngeculake hak kanggo ngupayakake utawa mbalekake ganti rugi ukuman babagan perselisihan sing diselesaikan kanthi arbitrase. Para pihak setuju kanggo arbitrase kanthi basis individu, lan kesepakatan iki ora ngidini arbitrase kelas utawa klaim sing digawa minangka penggugat utawa anggota kelas ing proses arbitrase kelas utawa perwakilan. Kajaba sing dibutuhake miturut ukum, ora ana pihak utawa arbiter sing bisa nyritakake babagan eksistensi, isi, utawa asil arbitrase tanpa idin tertulis saka kalorone pihak, kajaba kanggo nglindhungi utawa ngupayakake hak ukum. Yen katemtuan utawa ketentuan bagean iki ora sah, ilegal, utawa ora bisa dileksanakake ing ukum apa wae, validitas, ilegalitas, utawa ora bisa dileksanakake kasebut ora bakal mengaruhi katemtuan utawa katentuan liyane saka Bagian iki utawa ora valid utawa nggawe istilah utawa ketentuan sing ora bisa dileksanakake ing yurisdiksi liyane. . Yen ana sebab apa wae perselisihan nerusake ing pengadilan lan ora arbitrase, para pihak kasebut mbebasake hak hak hakim kanggo diadili. Ketentuan arbitrase iki bakal bertahan saka pembatalan utawa mandap kesepakatan sampeyan kanggo melu Program apa wae.

Liyane: Sampeyan njamin lan makili marang Kami manawa sampeyan duwe kabeh hak, kekuwatan, lan wewenang sing dibutuhake kanggo setuju karo Ketentuan iki lan nindakake kewajiban sampeyan ing ngisor iki, lan ora ana apa-apa sing ana ing Perjanjian iki utawa kanggo nindakake kewajiban kasebut bakal nggawe sampeyan nglanggar kontrak liyane utawa kewajiban. Gagal salah sawijining pihak kanggo nindakake apa wae hak sing diwenehake ing kene ora bakal dianggep ngilangi hak-hak ing ngisor iki. Yen ana ketentuan ing Perjanjian iki dianggep ora bisa dileksanakake utawa ora sah, ketentuan kasebut bakal diwatesi utawa diilangi nganti paling sethithik sing dibutuhake supaya Perjanjian iki ora bakal tetep bisa dileksanakake lan bisa dileksanakake. Sembarang fitur anyar, pangowahan, pembaruan utawa perbaikan Program bakal tundhuk karo Perjanjian iki kajaba kasebut kanthi jelas ditulis kanthi tinulis. Kita duwe hak kanggo ngowahi Perjanjian iki saben wektu. Sembarang nganyari Perjanjian iki bakal dikandhani. Sampeyan ngakoni tanggung jawab sampeyan kanggo mriksa Perjanjian iki saben wektu lan kudu ngerti yen ana pangowahan kasebut. Kanthi terus melu Program sawise ana perubahan, sampeyan nampa Perjanjian iki, kaya sing wis diowahi.

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer

Priksa Ordo Net

item price Qty Total
Subtotal $ 0.00
Shipping
Total

Shipping Alamat

Metode Pengiriman