Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Natal Pertama Bayi - Ornamen Natal Kaca sing Diunekake

Tambah kembang ing wit Natal kanthi Ornamen Kaca Ditiup sing lucu iki. Kanthi ornamen sing apik banget bisa dipilih, dekorasi sing bisa disesuaikan iki uga bisa dipersonalisasi kanthi jeneng bayi lan taun lair.

Saben ornamen kaca digawe kanthi tradhisi tuwa kanthi teknik sing padha wiwit taun 1800-an. Kaca cair diencerke cangkem dadi cetakan ukiran sing apik, sadurunge larutan perak cair panas diwutahake ing njero. Ornamen kasebut banjur dicet kanthi tangan lan glitter ing pirang-pirang langkah intensif kanggo nggayuh kreasi sing apik.

 



×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer