Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Dekorasi Natal Hubrig Volkskunst

Perusahaan Hubrig Folk Art, sing dununge ing Zschorlau, ing wilayah sing apik ing Pegunungan Ore Kulon, minangka salah sawijining jeneng utama nalika malaekat lan miniatur liyane. Hubrig Volkskunst mesthi ngati-ati nggawe motif, sing ora mung cocog karo wektu Natal.

Mangkene, tokoh Hubrig bisa ditampilake ing kabeh musim. Romantis, nyenengake lan warna-warni, iku ciri khas patung-patung Hubrig. "Koleksi saindhenging taun" seri Hubrigs nyedhiyakake interpretasi Hubrigs saka papat musim ing platform cilik, sing nggambarake pemandangan miniatur khas musim sing cocog. Pemandangan maypole kanggo musim semi, pasangan sing tresna ing bangku nalika musim panas, panen nalika musim gugur. Seri cilik patang musim Hubrig dirampungake kanthi adegan musim salju. Kabeh produk mesthi dicet nganggo tangan 100% lan kanthi kualitas Hubrig paling apik.




×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer