Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Kafe Desa Klausa Kafe Warung Kopi


  • $ 24.99
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Claus Cafe Coffee Shop Kayu Natal

gaweyan tangan nggunakake tradhisi kuno sing diwiwiti ing taun 1800-an kanggo menehi ornamen sing paling apik kanggo wit Ornamen Warung Claus Café kita bakal nambah sentuhan sing apik lan elegan kanggo wit Natal utawa kanggo dekorasi ing omah sampeyan

Dirancang dening Artisans ing Negara Bagian Washington, produk-produk kayu bermutu tinggi iki fokus ing memori Natal. Saben pondokan dipasang kanthi tangan lan dijamin bakal nyenengake lan narik kawigaten kulawarga sampeyan. Kita ngawasi kasucen nggawe kenangan, lan muga-muga produk bakal ngebaki sampeyan kanthi anget ing jaman mbiyen, saiki.

Kabeh pesenan dikirim dina sing padha kaya pesen saka Texas lan Pengiriman Gratis ing Amerika Serikat kanthi pesenan luwih saka $ 20. Pengiriman Gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100. Kecepatan Pengiriman Standar yaiku 1 nganti 4 dina liwat USPS.

Priksa Blog kita ing Nggawe Pondok Jahe

Dirancang ing Negara Bagian Washington


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer

Priksa Ordo Net

item price Qty Total
Subtotal $ 0.00
Shipping
Total

Shipping Alamat

Metode Pengiriman