Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Globe Salju Kulawarga Suci kanthi musik


  • $ 49.99
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Globe salju sing rinci banget iki nyedhiyakake Maria lan Yusuf tekan Bethem lan ora nemoni kamar ing penginapan. Pasangan sing kesel mau bengi turu ing kandhang. Bayi Yesus lair lan dilebokake ing pasungan sing diisi jerami tinimbang bandhulan. Sing padhang mencorong star ngumumake acara sing diberkahi - Natal pertama. Gerakan musik muter "Silent Night". Kalebu rong lampu LED tahan lama lan tahan lama interior kanggo nyorot kerajinan rumit Holy Family Snow Globe ™ sing apik iki.


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer