Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Snowman salju salju sing nyenengake


  • $ 59.99
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Jaman biyen, yen dolanan langka lan tangga teparo bisa adoh-adoh, bocah-bocah padha ngarepake salju salju kanthi antisipasi banget. Hadiah saka swarga sing apik banget menehi kesempatan kanggo nggawe kanca anyar - salju dhewe! Saben jagad salju digawe kanthi tangan lan dihiasi kanthi tliti kanthi rinci. Salju dadi gedhe kaya sing sampeyan karepake, amarga saka kanthi otomatis. Saben jagad dikothak kothak kanggo menehi hadiah, uga disimpen kanthi aman sajrone taun. Cara sing apik banget kanggo ngrayakake musim iki lan nggawe Tradhisi sampeyan dhewe sing Paling Apik!

Daya Batere, 2 AA Dibutuhake supaya salju tetep obah

 


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer