Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Miniatur-Piramida Buatan Tangan Richard Glaesser anget game kelinci alami saka Seiffen ing Pegunungan Ore


  • $ 39.95
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Kelinci alami game pemanasan Piramida Jerman. Ing sangisore lintang anggun iki lengkungan Full yaiku  Kelinci alami game anget Piramida Jerman  kanthi latar mburi wit Natal. Ngadeg udakara 4 1/2 inci dhuwure, iki anget game alami terwelu  Piramida Jerman digawe ing Jerman lan muter kanthi angin sithik saka kipas utawa passerby. 

Kulawarga lan anak sampeyan bakal mesthi ngelingi rasa seneng mau Piramida Jerman digawa menyang Preinan. Nalika ndeleng Piramida Jerman, dheweke bakal ngelingake sampeyan.

German Piramida Natal sing natal paesan sing duwe oyot ing folklor lan adat istiadat saka Ore Mountain wilayah Jerman, nanging sing wis misuwur internasional.

Potongan sing digawe tangan iki siap dikirim saka gudang Texas kita.

Kirim dina sing padha karo pesenan saka Texas kanthi pengiriman Gratis ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20.

Pengiriman Gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100.

Watch Video kita babagan carane Piramida Natal Jermans digawe kanthi tangan ing Jerman

Digawe ing Jerman


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer