Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Richard Glaesser Pyramidenhaus Forsthaus kanggo lampu teh saka Seiffen ing Pegunungan Ore 12inch


  • $ 249.95
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Richard Glaesser Pyramidenhaus Forsthaus Piramida Teh Lilin Jerman saka Seiffen ing Pegunungan Ore. Dhuwure 12 inci. Potongan iki digawe ing Jerman dening Tukang ing Glaesser Seiffen ing Seiffen Jerman. nggunakake 4 Lilin TeaLight (kalebu). Gunakake 4 lilin Tealight.

German Piramida Natal sing natal paesan sing duwe oyot ing folklor lan adat istiadat saka Ore Mountain wilayah Jerman, nanging sing wis misuwur internasional.

Potongan sing digawe tangan iki siap dikirim saka gudang Texas kita.

Kirim dina sing padha karo pesenan saka Texas kanthi pengiriman Gratis ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20.

Pengiriman Gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100.

Watch Video kita babagan carane Piramida Natal Jermans digawe kanthi tangan ing Jerman

Digawe ing Jerman


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer