Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Koleksi Kurt Adler

Nalika kerja ing Angkatan Darat AS, Kurt Adler makarya ing departemen pengadaan kanggo ngamanake barang-barang sing dibutuhake saka saindenging jagad. Ing tentara, dheweke diajari logistik lan kepiye sumber barang dagangan. Kurt S. Adler, Inc. kaya sing dingerteni diwiwiti sawise pungkasan Perang Dunia II, nalika Kurt nggawa katrampilan kasebut lan nyoba ngekspor barang-barang umume menyang negara-negara sing mbutuhake produk sawise perang. Nalika bisnis tuwuh lan ekonomi Eropa wiwit pulih, dheweke ganti arah ngimpor. Ing taun 1950-an, ornamen pisanan ditawakake. Bidadari gaweyan tangan ayu saka Jerman Wétan lan Kulon nemoni pamirsa sing antusias ing Amerika. Garis kasebut ditambahi ornamen kaca saka Cekoslowakia, hiasan langit-langit sing digantung saka Jerman, lan lampu miniatur saka Italia. Dumadakan, Amerika murub karo dekorasi perayaan sing nyedhiyakake gaya Eropa.


×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer