Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 25 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Kothak Musik Jerman

Penemuan Kotak Musik wiwit abad kaping 18. Wiwitane dolanan sing sederhana, sing diowahi tangane lan keprungu kayu. Udakara taun 1930 Kotak Musik berkembang dadi saiki. Ing njero ana karya dolanan mekanik filigree lan desain rinci nampilake malaikat, Kisah Suci, adegan kelairan, adegan saka saben dinten lan motif dongeng. Sawetara lokakarya duwe spesialisasi ing produksi Box Music lan nggawe akeh karya.

100% gawenan tangan - 100% kualitas digawe ing Jerman




×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer

Priksa Ordo Net

item price Qty Total
Subtotal $ 0.00
Shipping
Total

Shipping Alamat

Metode Pengiriman