Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 25 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Nutcrackers Jerman

Nutcracker pisanan dikembangake udakara taun 1870 lan saiki dadi salah sawijining wakil saka Erzgebirge (Pegunungan Ore) sing paling misuwur. Asring Nutcracker minangka gambar panguwasa saka jaman biyen. Utamane raja, prajurit lan gendarmes asring digunakake minangka model. Nalika semana, pedunung gumantung karo kabecikan para panguwasa lan nyoba ngucapake protes kanthi menehi Nutcrackers katon surem. Praupane sing energik nggawe dheweke katon kuat banget.

100% gawenan tangan - 100% kualitas digawe ing Jerman. Pengiriman Cepet Lan Gratis saka Amerika Serikat menyang Amerika Serikat kanthi pesenan luwih saka $ 20

Menarik babagan cara nggawe iki? Priksa metu kita Blog babagan nggawe nutcracker kita.





×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer

Priksa Ordo Net

item price Qty Total
Subtotal $ 0.00
Shipping
Total

Shipping Alamat

Metode Pengiriman