Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Oranye Gila-Gila Pepermin Kaca Natal


  • $ 13.99
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Legenda Santa Claus asale saka tokoh Eropa St. Nicholas lan panulis Amerika sing nulis puisi bocah-bocah ing abad kaping 19. Santa Claus dadi wong sing seneng-seneng klambi abang dadi pahlawan rakyat kabeh bocah sing diidham-idhamake ing wayah Natal. Santa Claus ngemot kesucian bocah lan rasa gaib.

Saben ornamen kaca kiasan digawe kanthi tradhisi tuwa kanthi teknik sing padha wiwit taun 1800-an. Kaca cair diencerke cangkem dadi cetakan ukiran sing apik, sadurunge larutan perak cair sing panas diwutahake ing njero. Ornamen kasebut banjur dicet kanthi tangan lan katon cemlorot ing sawetara langkah intensif kanggo nggayuh kreasi sing apik.

Kabeh pesenan dikirim dina sing padha kaya pesanan lan Pengiriman Gratis ing Amerika Serikat kanthi pesenan luwih saka $ 20. Pengiriman Gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100.


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer