Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Gantung Kaca Gantung Jeweled Palang Merah Logam Ornamen Natal


  • $ 17.99
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Salib minangka simbol kekristenan sing paling jero lan awet. Dihiasi nganggo emas lan perak, iku tegese pinunjul saka iman lan dadi pangeling-eling tumrap kurban sing digawe Yesus kanggo karahayon manungsa.

Ukuran: 4.75 X 3.25 X 0.75 (HxLxW)

Saben ornamen kaca kiasan digawe kanthi tradhisi tuwa kanthi teknik sing padha wiwit taun 1800-an. Kaca cair diencerke cangkem dadi cetakan ukiran sing apik, sadurunge larutan perak cair sing panas diwutahake ing njero. Ornamen kasebut banjur dicet kanthi tangan lan katon cemlorot ing sawetara langkah intensif kanggo nggayuh kreasi sing apik.

Kabeh pesenan dikirim dina sing padha kaya pesanan lan Pengiriman Gratis ing Amerika Serikat kanthi pesenan luwih saka $ 20. Pengiriman Gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100. Pesenan Kiriman saka Texas. Wektu Pangiriman yaiku 1-4 dina liwat USPS


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer