Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Gantung Kaca Gantung Gerbang Gantung Gantung Roti Dihiasi Ornamen Natal


  • $ 22.99
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Bangunan omah jahe minangka tradhisi preinan. Nggawe bangunan rumit saka cookie, lan permen, diwiwiti taun kepungkur lan saiki. Ngadeg ing alun-alun kutha, greja makili warisan lan budaya masarakat. Glassblowers asring nggawe gambar sing nuduhake greja sing apik ing kampung halaman.

Ukuran: 4.5 X 3 X 2 (HxLxW)

Saben ornamen kaca kiasan digawe kanthi tradhisi tuwa kanthi teknik sing padha wiwit taun 1800-an. Kaca cair diencerke cangkem dadi cetakan ukiran sing apik, sadurunge larutan perak cair sing panas diwutahake ing njero. Ornamen kasebut banjur dicet kanthi tangan lan katon cemlorot ing sawetara langkah intensif kanggo nggayuh kreasi sing apik.

Kabeh pesenan dikirim dina sing padha kaya pesanan lan Pengiriman Gratis ing Amerika Serikat kanthi pesenan luwih saka $ 20. Pengiriman Gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100.


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer