Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Koleksi Kelahiran Koleksi Kaca sing Dihiasi Ornamen Natal ing Kotak Keepsake


  • $ 149.99
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Koleksi Kelahiran Koleksi Kaca sing Dihiasi Ornamen Natal ing Kotak Keepsake

Elingi Alesan Musim iki kanthi Koleksi Kelahiran Kita. Koleksi ornamen kaca 9 sing ditiup kalebu: Harkening Angel, Star Natal, 3 Wong Wicaksana, Gembala, Kulawarga Suci, Unta Royal, Kuldi, ornamen Domba lan Sapi. Macem-macem ornamen Natal sing bisa dikoleksi dikemas ing kothak kenang-kenangan, sing bisa digunakake kanggo disimpen. Koleksi ornamen Natal patung kita minangka cara sing apik kanggo nggawe Tradhisi sing Disayangi!

Saben ornamen kaca kiasan digawe kanthi tradhisi tuwa kanthi teknik sing padha wiwit taun 1800-an. Kaca cair diencerke cangkem dadi cetakan ukiran sing apik, sadurunge larutan perak cair sing panas diwutahake ing njero. Ornamen kasebut banjur dicet kanthi tangan lan katon cemlorot ing sawetara langkah intensif kanggo nggayuh kreasi sing apik.

Kabeh pesenan dikirim dina sing padha kaya pesanan lan Pengiriman Gratis ing Amerika Serikat kanthi pesenan luwih saka $ 20. Pengiriman Gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100.


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer