Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Kulawarga Suci Kanthi Ornamen Bintang


  • $ 22.95
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


 Sawise tekan Betlehem lan ora nemoni kamar ing losmen, pasangan sing kesel, Maria lan Yusuf, sewengi turu ing omah. Bayi Yesus lair lan dilebokake ing pasungan sing diisi jerami tinimbang bandhulan. Sing padhang mencorong star ngumumake acara sing diberkahi - Natal pertama.

Ukuran: 5.5 X 3.25 X 2 (HxLxW)

Saben ornamen kaca kiasan digawe kanthi tradhisi tuwa kanthi teknik sing padha wiwit taun 1800-an. Kaca cair diencerke cangkem dadi cetakan ukiran sing apik, sadurunge larutan perak cair sing panas diwutahake ing njero. Ornamen kasebut banjur dicet kanthi tangan lan katon cemlorot ing sawetara langkah intensif kanggo nggayuh kreasi sing apik.

Kabeh pesenan dikirim dina sing padha kaya pesanan lan Pengiriman Gratis ing Amerika Serikat kanthi pesenan luwih saka $ 20. Pengiriman Gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100.


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer