Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Bintang Kayu buatan tangan kanthi ornamen nggantung Keluarga Suci


  • $ 10.99
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Nampilake tangan sing dicet lan Tangan Kayu Bintang kanthi ornamen nggantung Keluarga Suci. Lintang 3 inci.  Potongan iki digawe ing Jerman dening Tukang ing Glaesser Seiffen ing Seiffen Jerman. 

Potong wit Natal sampeyan kanthi suar lan gaya. Pilih saka koleksi gawenan tangan paling apik Ornamen Natal Jerman supaya wit Natal sampeyan mencorong.

Potongan sing digawe tangan iki siap dikirim saka gudang Texas kita.

Kirim dina sing padha karo pesenan saka Texas kanthi pengiriman Gratis ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20.

Ongkos kirim gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100

Digawe ing Jerman


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer