Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Ornamen Natal Natal Puncak Kelahiran Kaca


  • $ 44.99
    Rega unit saben 

Gratis Pengiriman ing AS kanthi pesenan luwih saka $ 20


Pucuk wit Natal sing diunekake kaca minangka pangeling-eling babagan Kelahiran sing dirayakake ing taun iki. Maria, Yusuf lan bayi Yesus digambar ing sangisore lintang, sing nggawa kita kabeh nindakake mukjijat Natal. Saben pucuk wit digawe saka kaca sing diunekake, sing banjur dicet lan kinclong kanthi tliti, lan dikemas ing kothak hadiah Natal Old World. Puncak Kelahiran Kelahiran (bebarengan karo ornamen sing cocog karo # 10132 Kulawarga Suci karo Bintang) minangka hadiah sing apik kanggo kulawarga anyar, nggawe Tradhisi anyar sing kudu Dikenal saben taun!

Ukuran: 9.25 X 3 X 3 (HxLxW)

Saben ornamen kaca kiasan digawe kanthi tradhisi tuwa kanthi teknik sing padha wiwit taun 1800-an. Kaca cair diencerke cangkem dadi cetakan ukiran sing apik, sadurunge larutan perak cair sing panas diwutahake ing njero. Ornamen kasebut banjur dicet kanthi tangan lan katon cemlorot ing sawetara langkah intensif kanggo nggayuh kreasi sing apik.

Kabeh pesenan dikirim dina sing padha kaya pesanan lan Pengiriman Gratis ing Amerika Serikat kanthi pesenan luwih saka $ 20. Pengiriman Gratis menyang Kanada kanthi pesenan luwih saka $ 100.


Kita uga Rekomendasi

×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer