Shippping Standar Gratis kanggo kabeh pesenan sing luwih saka $ 20 ing AS Ndhaptar akun kanggo entuk diskon lan pengiriman gratis!

Perokok gawenan tangan Jerman (dupa)

Nalika diukir saka kayu sing padha, Perokok Jerman sejatine ana rong potongan sing pas kanggo nggawe siji potongan. Luwih ngerti ing AS minangka Burner Dupa, dhasar saka perokok yaiku kerucut dupa sing bisa dilebokake ing tengah lan ndhuwur sing suwung kasebut perokok mathuk liwat kerucut.

Nonton Video babagan Made by Perokok Jerman Tangan ing Blog kita

100% gawenan tangan - 100% kualitas digawe ing Jerman

  • 1
  • 2


  • 1
  • 2
×
Sugeng Pendhaftaran Newcomer